Avyna trampoline

Een Avyna trampoline kopen

Avyna trampoline kopen - Inground - Veiligheidsnet - Rechthoekig

 

Een Avyna Pro-line trampoline kopen

 

Als je een goedkope Avyna Pro-Line trampoline of Avyna Inground trampoline wilt kopen ga dan naar de grootste trampoline winkel van de Benelux: Bol.com/Avynatrampoline.

 

 

Avyna trampoline veilig en betrouwbaar 

Het frame van een Avyna Pro-Line trampoline is gemaakt van een solide en zware kwaliteit staal. De Avyna trampoline heeft een wanddikte van 1,8 mm, wat voor trampolines uitzonderlijk dik is. Een Avyna trampoline frame heeft dan ook een verwachte levensduur van ca. 15 tot 20 jaar! Door het juiste staal kunnen de delen beter en zwaarder aan het frame gelast worden waardoor de druk op de lasnaden beter op te vangen is! De afwerking van de lasnaden is bij elke pro-Line trampoline van Avyna perfect gebeurt!

De bevestiging van de Avyna springmat op het frame is uitermate veilig. De driehoekige ringen (D-Ringen), waarmee de mat via de veren aan het Avyna trampolineframe bevestigd is, zijn dichte kunststof D-ringen. De D-Ringen zijn voorzien van een gegalvaniseerd dikke stalen plaat binnen in het kunststof. Deze ringen zijn 100% roestvrij, super sterk en uitermate veilig doordat deze bijna geheel dicht zijn.  Daardoor kunnen kinderen er niet met tenen of vingers in blijven haken!

De Avyna trampoline rand is ook een zeer belangrijk onderdeel ten aanzien van de veiligheid en de kwaliteit van een Avyna ProLine trampoline!! Het trampolinerandkussen bestaat uit een kunststof zeil en binnenzijde (meestal foam). De foam dient weersbestendig te zijn en tegen vocht te kunnen. Foam die voor goedkope trampolines wordt gebruikt is niet weersbestendig en zal na verloop van tijd verpulveren en onbruikbaar worden. De binnenzijde van een ProLine trampolinerand weersbestendig en kan tegen vocht. Het kan zelfs ca. 15 jaar meegaan. Hiernaast is het absoluut belangrijk dat een randkussen de veren volledig afdekt. Let op: bij goedkopere trampolines is dit meestal niet het geval maar bij een Avyna trampoline wel!

Springmatten van trampolines worden meestal gemaakt van Polypropyleen. Dit materiaal wordt geweven en bestaat uit allemaal losse draden! Na het weven van deze Polyproyleen draden tot een compleet weefsel voor de springmat, wordt het oppervlak glad gemaakt bij een Avyna Pro-Line trampoline met een speciale grote machine (Calandre Machine). Deze zorgt ervoor dat een glad oppervlak wordt verkregen waardoor de mat niet ruw is en het geen schaafwonden kan veroorzaken bij het vallen op de trampoline.

 

Avyna trampoline aanbieding

Avyna trampolines behoren tot de beste trampolines die men in Europa kan kopen. Ze zijn degelijk, betrouwbaar en ook nog eens zeer mooi. Daarom zijn ze helaas ook iets duurder de gemiddelde trampoline. Wat is er dan mooier om een Avyna Pro-Line trampoline in de aanbieding te kopen. Voor een goede aanbieding kan je terecht bij de betere online trampoline winkel.

 

Avyna Inground trampoline

Een inground, ingraaf of ground (Salta) trampoline behoort ook in 2017 tot de populaire trampolines. Avyna is eigenlijk de grondlegger van deze inground trampolines, en ze hebben nog steeds een zeer uitgebreid ingraaf assortiment. Avyna heeft in haar Pro-Line serie inground trampolines rechthoekig, inground trampolines met veiligheidsnet en inground trampolines met verschillende kleuren beschermrand. Het totale aanbod Avyna inground trampolines wordt aangeboden door de echte Avyna Inground trampoline specialist.

Avyna Pro-Line Inground trampoline groen met veiligheidsnet kopen

 

Avyna trampoline rechthoekig

Avyna heeft als vooraanstaand trampolinemerk uiteraard ook een groot aanbod rechthoekige trampolines. Uiteraard is er de "normale" rechthoekige trampoline op poten met of zonder veiligheidsnet, welke nog steeds uitermate populair zijn. Maar de Avyna rechthoekige inground trampolines zijn sterk in opkomst. Deze ingraaf trampolines zijn zeer makkelijk in te graven, het ziet er mooi uit in de tuin en ze zijn ook nog eens lekker veilig. Kortom, wat wil je als vader of moeder nog meer...Deze inground trampolines zijn overigens ook verkrijgbaar met een veiligheidsnet.

 

Avyna fitness trampoline

 

Avyna trampoline reviews

Voor duidelijke en echte Avyna trampoline reviews verwijzen wij jullie graag naar de echte trampoline reviewsite, waar ook menige Avyna beoordeling op geplaatst is.

 

Kenmerken Avyna Pro-Line trampoline: 

 

  • Veiligheid: Avyna ProLine trampoline extreem veilig

  • Duurzaamheid: Avyna Pro-Line trampolines staan heel hoog aangeschreven als het om duurzaamheid gaat.

  • Betrouwbaarheid: Avyna verkoopt al meer dan 15 jaar trampolines. Al meer dan 10 jaar produceren wij trampolines.

  • Garantie Avyna ProLine trampolines: 10 jaar garantie op frame en veren. 3 jaar garantie op randkussen en springmat.

  • TUV Keurmerk ProLine: Na uitgebreidde tests hebben de Pro-Line trampolines een positieve bevinding gekregen door middel van het internationaal bekende en hoog aangeschreven TÜV Keurmerk.

  • Keurmerk AIB Avyna ProLine trampolines: Door Vinçotte Nederland verkregen certificaat van goedkeuring en merkteken van goedkeuring in het kader van het warenwetbesluit attractie- & speeltoestellen.

 

 

Avyna trampoline kopen